از کتاب استاد بازنشسته دانشگاه تبریز رونمایی شد

در آیینی از کتاب " راهنمای بازنشستگان" به نویسندگی دکتر مجید زاهدی استاد بازنشسته دانشگاه تبریز رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر مجید زاهدی نویسنده این کتاب در این مراسم گفت: بازنشستگی یکی از دوره های مهم زندگی است که برای ورود به این دوره باید آمادگی لازم را داشته باشیم.

دکتر زاهدی بازنشستگی را اختیاری دانست و اذعان کرد: باید در خصوص دوره بازنشستگی بررسی و مطالعه صورت گرفته و در اقدام به آن نمی بایست عجله کرد.

خاطر نشان می شود: این آیین با حضور جمعی از بازنشستگان نهادها و دستگاه های مختلف استان و از سوی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تبریز برگزار شد.

همین گزارش حاکی است: اهدای کتاب و بازدید از نمایشگاه نسخ و کتب که به مناسبت هفتادمین سال تاسیس دانشگاه تبریز گشایش یافته از دیگر برنامه های این آیین بود.

یادآور می شود: دکتر مجید زاهدی استاد بازنشسته دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی انشگاه تبریز بوده و کتاب "راهنمای بازنشستگان" را در 95 صفحه توسط انتشارات آناس چاپ و منتشر نموده است.