همکاری دانشگاه تبریز با دانشگاه های کشور ترکیه توسعه می یاید

در قالب برنامه حمایتی اراسموس پلاس (ERASMUS +)  همکاری دانشگاه تبریز با دانشگاه های کشور ترکیه توسعه می یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز، با اشاره به اهداف برنامه حمایتی اراسموس پلاس گفت: در این طرح حمایتی، همکاری های متقابل علمی و بین المللی، تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه های منطقه، فرصت های مطالعاتی دانشجویان، سفرهای اعضای هیات علمی  و برگزاری دوره های مشترک با دانشگاه های معتبر در دستور کار قرار گرفته است.

دکتر میررضا مجیدی با اشاره به اینکه در گام اول این برنامه همکاری دانشگاه تبریز با دانشگاه های آیدین استانبول، قاضی و سیواس جمهوریت ترکیه توسعه می باید، افزود: در مرحله اول این تفاهم نامه دانشجویان و اعضای هیات علمی رشته های اقتصاد، مدیریت، علوم سیاسی، مهندسی برق الکترونیک و مدیریت ورزشی تحت پوشش این طرح قرار گرفته و از حمایت های مالی برخوردار خواهند شد.

رئیس دانشگاه تبریز اضافه کرد: این تفاهم نامه همکاری در قالب برنامه حمایتی اراسموس پلاس، تیر ماه سال جاری با دانشگاه آیدین استانبول University) İstanbul Aydın) و در مهرماه با دانشگاه قاضی ترکیه (Gazi University) و دانشگاه سیواس جمهوریت ترکیه (Sivas Cumhuriyat University) به امضای طرفین رسید.

دکتر مجیدی، تصریح کرد: این تفاهم نامه ها تا سال 2020 معتبر است.