مسئولان دانشگاه تبریز با خانواده های دانشجویان شاهد و ایثارگر دیدار کردند

رییس دانشگاه و مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تبریز به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید با خانواده دو تن از دانشجویان شاهد و ایثارگر این دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر میررضا مجیدی رییس دانشگاه تبریز در این دیدارها با بیان اینکه امروزه عزت و اقتدار کشورمان در عرصه های مختلف به خاطر برکت خون شهداء و رشادت های ایثارگران، جانبازان و خانواده های آنان بوده است، تصریح کرد: باید راه و منش این شهدا در جامعه به گفتمان غالب تبدیل شود.

یادآور می شود: این دیدارها با خانواده سمیرا خشتکار دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روانشناسی بالینی فرزند جانباز و آزاده 2۵ درصد و مریم امجدی دانشجوی کارشناسی رشته علوم تربیتی فرزند شهید انجام گرفت.

خاطر نشان می شود: بیش از ۵0۰ نفر دانشجوی شاهد و ایثارگر در مقاطع مختلف تحصیلی در سالتحصیلی ۹8 ۹7 در دانشگاه تبریز مشغول به تحصیل هستند.