معاونین پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی منصوب شدند

معاونین پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی منصوب شدند

دو تن از اساتید دانشگاه تبریز به عنوان معاونین پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز،  دکتر عبدالرضا واعظی رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی طی احکامی جداگانه دکتر جعفر احمدی شالی و دکتر غلامرضا کیانی را به ترتیب به سمت معاون پشتیبانی و معاون فناوری و نوآوری منصوب کرد.

یادآور می شود: دکتر غلامرضا کیانی عضو هیات علمی دانشکده فناوری های نوین دانشگاه تبریز بوده و ریاست و معاونت اداری و مالی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و معاونت اداری و مالی دانشگاه مراغه از  سوابق اجرایی وی است. ضمنا وی چاپ 32 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از 50 مقاله در سمینار های داخلی و خارجی، اجرای 5 طرح تحقیقاتی و دو طرح تجاری سازی شده را در سابقه علمی خود دارد.

همچنین دکتر جعفر احمدی شالی عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز بوده و چاپ بیش از 10 مقاله ISI  وعلمی پژوهشی، انجام بیش از 5 طرح تحقیقاتی و پژوهشی در کارخانجات، سازمان ها و صنایع استان، تالیف و ترجمه  2 جلد کتاب و ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای شمال غرب کشور، معاونت برنامه ریزی شرکت تراکتورسازی ایران، ریاست اداره هماهنگی امور بازرسی، سازمان بازرسی و نظارت کل کشور و مدیر گروه  آموزشی آمار دانشگاه تبریز از جمله سوابق اجرایی و علمی وی است.