استاد برجسته دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز دارفانی را وداع کرد

دکتر عزیز جوانشیر استاد نمونه کشوری و چهره تاثیر گذار رشته مهندسی زراعت و اصلاح نباتات کشور و استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز دارفانی را وداع گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر عزیز جوانشیر روز جمعه هفته گذشته بدلیل کهولت سن دارفانی را وداع کرد. مراسم وداع دانشگاهیان با آن مرحوم ساعت ۹:۳۰  روز شنبه مورخه ۷/۷/۹۷در مقابل دانشکده کشاورزی برگزار و آیین تشییع ساعت ۱۱ همان روز  در وادی رحمت و مراسم شام غریبان وی ساعت ۱۹:۳۰ الی ۲۱:۳۰ درمسجد جوادالائمه ولیعصر برگزار خواهد شد.

یادآور می شود: دکتر عزیز جوانشیر استاد تمام گروه آموزشی مهندسی زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز بوده و کسب عنوان استاد نمونه کشوری، کسب عنوان چهره تاثیر گذار رشته علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران، کشف یک گونه جدید گیاهی برای اولین بار در دنیا از منطقه سبلان، مطالعه طرح گسترده جنگل های سبلان و ارائه گزارش سه جلدی از آن، مدیریت گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده، معاون دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز و عضو هیات مدیره و رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان و چاپ بیش از ۱۰۰ مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از ۳۵ مقاله در همایش های داخلی و خارجی و تالیف و ترجمه چندین کتاب از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است.