درخشش تیم رباتیک دانشگاه تبریز در مسابقات جهانی ربوکاپ ۲۰۱۸ کانادا

تیم رباتیک دانشگاه تبریز مقام دوم لیگ شبیه ساز عامل امداد و نجات مسابقات جهانی ربوکاپ  ۲۰۱۸  مونترال کانادا را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در بیست و دومین دوره مسابقات جهانی روبوکاپ ۲۰۱۸ کانادا «RoboCup 2018 Montreal»، تیم رباتیکAURA  دانشگاه تبریز در این لیگ و در بین تیم هایی از کشورهای آلمان، ژاپن، ترکیه و... موفق به کسب مقام دوم شد و تیم MRC قزوین عنوان اول را کسب کرد.
همین گزارش حاکی است: اعضای تیم رباتیک گروه کامپیوتر دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز متشکل از علیرضا کنده، آرمان آبسالان، امیر اصلان اصلانی و به سرپرستی دکتر فرناز ماهان عضو هیات علمی این دانشگاه هستند.
خاطر نشان می شود: این دوره از مسابقات با حضور تیم هایی از 43 کشور ازجمله ایران، آلمان، آمریکا، پرتغال، اتریش، چین، برزیل، هلند، ترکیه، مکزیک، ژاپن، کانادا، سنگاپور و ... در 11 لیگ اصلی و دو بخش دانشجویی و دانش آموزی برگزار شد.
بیست و دومین دوره مسابقات جهانی روبوکاپ ۲۰۱۸ کانادا خردادماه سالجاری به میزبانی شهر مونترال برگزار شد.