دوره های دانش افزایی ویژه اساتید در دانشگاه تبریز برگزار می شود

۲۶ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۵ کد : ۷۳۸۶ اخبار

دوره های دانش افزایی ویژه اساتید دانشگاه تبریز توسط دفتر هم اندیشی اساتید و نخبگان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: این دوره ها با محوریت ارتقای سطح دانش علمی و معرفتی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز و در راستای توانمندسازی آنان برای برقراری تعاملات و ارتباطات بین فردی در موضوعات علمی و فرهنگی برگزار می شود.
حجت الاسلام محمد انوری، با اشاره به عناوین دروس و اساتید دوره ها افزود: دروس غرب شناسی؛ توسط دکتر عبدالله نصری و دکتر قاسم پورحسن، اخلاق حرفه ای؛ توسط حجت الاسلام دکتر علیرضا آل بویه،  اصول تعلیم و تربیت؛ توسط حجت الاسلام اصغر نقدی، جریانشناسی روشنفکری در ایران؛ توسط دکتر ابوالفضل روحی، در این دوره تدریس می شود.
 وی اضافه کرد: کلاسها از 24 تیرماه آغاز شده و 250 نفر از اساتید در این دوره شرکت دارند.
حجت الاسلام انوری تصریح کرد: این دوره در دانشکده های مکانیک، عمران، علوم طبیعی، علوم تربیتی و روانشناسی، کشاورزی، علوم ورزشی، فیزیک، حقوق و علوم اجتماعی، علوم محیطی، ادبیات فارسی و زبان های خارجی، برق و کامپیوتر، فناوری های نوین، اقتصاد و شیمی در حال برگزاری است.
یادآور می شود: پیشتر نیز دوره دانش افزایی استادان دانشگاه تبریز توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه، برگزار شده بود.