نشست تخصصی شمس تبریزی در دانشگاه تبریز برگزار شد

نشست تخصصی شمس تبریزی با حضور محققین جمهوری آذربایجان در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بر اساس همکاری های مشترک موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی قفقاز، آناتولی و آسیای میانه دانشگاه تبریز و آکادمی علوم باکو، نشست تخصصی شمس تبریزی با حضور محققان دو کشور ایران و آذربایجان در این دانشگاه برگزار شد.

همین گزارش حاکی است: در این نشست پروفسور عیسی حبیب بیگلو در خصوص" شمس ادبیات عرفانی"، دکتر مهدی مهدی پور  در خصوص " شمس تبریز از نگاه مهاجر بلخ"، تیمور کریملی در خصوص " شمس در ادبیات کلاسیک"، دکتر ابراهیم اقبالی در خصوص " نگاه شمس به عرفان پیش از خود"، سمیر ستار اف در خصوص " شمس در آذربایجان"، دکتر محمد خاکپور در خصوص " نگاهی به اندیشه های انسانگرایانه در عرفان شمس و دکتر محمدرضا عابدی در خصوص " ارادت متقابل مولانا و شمس" به ایراد سخنرانی پرداختند.

یادآور می شود: این سلسله نشست های علمی و تخصصی بر اساس تفاهم نامه بین موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی قفقاز، آناتولی و آسیای میانه دانشگاه تبریز و آکادمی علوم باکو  برگزار و در سال گذشته نیز نشست های تخصصی "خورشید بانوی ناتوان" و " پروین اعتصامی"  با حضور گروه علمی دانشگاه تبریز در آکادمی علوم باکو  در جمهوری آذربایجان برگزار شده است.