استاد دانشگاه تبریز به عنوان پژوهشگر جوان برجسته کشور در سال ۹۷ معرفی شد

از سوی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، استاد دانشگاه تبریز به عنوان پژوهشگر جوان برجسته کشور در شاخه شیمی معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در آیین بزرگداشت ابوریحان بیرونی و چهارمین دوره تجلیل از پژوهشگران جوان برجسته رشته های علوم پایه کشور،  دکتر علیرضا ختائی، استاد تمام گروه آموزشی شیمی کاربردی دانشکده شیمی دانشگاه تبریز  به عنوان پژوهشگر جوان برجسته کشور در شاخه شیمی معرفی شد.

در لوح تقدیری که به امضاء دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم  و دکتر یوسف ثبوتی رئیس گروه علوم پایه رسیده، آمده است:  سپهر دانش ایران زمین از دیر باز شاهد درخشش ستارگان پر فروغی بوده است. فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران مفتخر است به نام و گرامی داشت ابوریحان بیرونی، از پژوهشگران جوان برجسته کشور در رشته های علوم پایه قدردانی کند. در چارچوب این برنامه جناب آقای دکتر علیرضا ختایی را در سال 97 پژوهش گر جوان برجسته کشور در رشته شیمی اعلام می کنیم.

همین گزارش حاکی است: این مراسم با حضور رییس و دبیر فرهنگستان علوم، مدیر مسئول روزنامه اطلاعات، رئیس گروه علوم پایه و رؤسای شاخه های تخصصی گروه علوم پایه و اعضای پیوسته فرهنگستان و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و پژوهشگاه ها برگزار شد.

یادآور می شود: این آیین  با گرامیداشت روز ابوریحان بیرونی برگزار و در آن  6 پژوهشگر جوان برجسته کشور در رشته های علوم پایه و  شاخه های شیمی، فیزیک، ریاضی، زیست‌شناسی و زمین‌شناسی، برگزیده جایزه ابوریحان معرفی شده و از سوی فرهنگستان علوم تقدیر شدند.