مراسم احیای شب های قدر در دانشگاه تبریز برگزار می شود

مراسم احیای شب های قدر با حضور آحاد مردم در مسجد بزرگ دانشگاه تبریز برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مراسم احیای شب های قدر طی روزهای یک شنبه سیزدهم خرداد مقارن با شب نوزدهم، سه شنبه پانزدهم خرداد مقارن با شب بیست و یکم و  پنج شنبه هفدهم خرداد مقارن با شب بیست و سوم رمضان با حضور با شکوه جوانان و آحاد مردم برگزار خواهد شد.
همین گزارش حاکی است: حجت الاسلام وزیری فرد سخنران شب نوزدهم، حجت الاسلام انوری سخنران شب بیست و یکم و حجت السلام خدیوی سخنران شب بیست و سوم بوده، دکتر اعلمی و دکتر جبرئیلی ادعیه خوانی و مهدی قربانی و رضا جلیلی مناجات خوانی در این شب ها خواهند نمود.
خاطر نشان می شود: مراسم احیای شب های قدر از ساعت 22:30 در مسجد بزرگ دانشگاه تبریز آغاز خواهد شد.
یادآور می شود: این مراسم توسط هیات شهدای گمنام دانشگاه تبریز با  هدایت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و حمایت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه برگزار می شود.