عضو هیات علمی دانشگاه تبریز عضو شورای تامین منابع علمی وزارت علوم انتخاب شد

۰۹ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۷ کد : ۷۲۰۳ اخبار
عضو هیات علمی دانشگاه تبریز عضو شورای تامین منابع علمی وزارت علوم انتخاب شد

دکتر رسول زوارقی عضو هیات علمی دانشگاه تبریز به عنوان عضو شورای تامین منابع علمی وزارت علوم در حوزه شمال غرب انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این ارتباط از سوی دکتر مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حکمی صادر شده است که در آن آمده است: برپایه نتایج مجمع عمومی شورای تامین منابع علمی در تاریخ 12 اسفند سال گذشته جناب عالی به مدت سه سال به عنوان عضو این شورا( در حوزه شمال غرب) منصوب می شوید.
یادآور می شود: خرید متمرکز پایگاه های اطلاعاتی برای دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از اصلی ترین وظایف محوله به این شورا است.
همین گزارش حاکی است: دکتر رسول زوارقی، در حال حاضر استادیار گروه آموزشی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشکده علوم تربیتی و وروانشناسی دانشگاه تبریز، رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه تبریز است.
مدیر گروه آموزشی علم اطلاعات و دانش شناسی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده، و چاپ 44 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارایه بیش از 29 مقاله در همایش های ملی و بین المللی، اجرای دو طرح تحقیقاتی و تالیف سه کتاب از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است.