ارتقاء دامنه گواهینامه آزمایشگاه معتمد محیط زیست آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز

ارتقاء دامنه گواهینامه آزمایشگاه معتمد محیط زیست آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز با ارتقای 12 پارامتر به 29 پارامتر مورد تأیید اداره کل محیط زیست دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این آزمایشگاه اخیرا در 4 پارامتر شیمی شامل(نیترات، فلوئورید، منیزیم و COD)، در بخش بیولوژی 2 پارامتر شامل (توتال کلیفرم و فکال کلیفرم) و در بخش فلزات سنگین 6 عنصر شامل (جیوه، نیکل، سرب، کروم، کبالت و منگنز) مورد تایید محیط زیست قرار گرفته است.

همین گزارش حاکی است: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز متعهد و موظف به رعایت کلیه اصول ضوابط خود اظهاری در پایش آلودگی محیط زیست و شیوه نامه های آزمایشگاه های معتمد است.

خاطر نشان می شود:  آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز در سال 1396 توانسته بود در 17 پارامتر شیمی شامل( قلیائیت کل، هدایت الکتریکی، سختی کل، کلسیم، سولفات، فسفات، نیتریت، آمونیاک، سدیم، پتاسیم، کلراید، کدورت، DO، pH،TSS ،TDS  وBOD ) عنوان معتمد سازمان محیط زیست کشور را بدست آورد که با 12 پارامتر ارتقاء یافته فعلی، تعداد پارامترهای قابل اندازه‌گیری این آزمایشگاه که مورد تأیید اداره کل محیط زیست می باشد به 29 پارامتر رسیده است.

یادآور می شود: آزمایشگاه مرکزی زیر نظر مدیریت امورفناوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در حال فعالیت است.