دو نفر از اساتید گروه معارف دانشگاه تبریزبه عنوان برتر معرفی شدند

دو نفر از اساتید گروه معارف دانشگاه تبریزبه عنوان برتر معرفی شدند

بر اساس ارزشیابی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور دو نفر از اساتید گروه معارف اسلامی دانشگاه تبریز به عنوان برتر معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، طبق ارزیابی صورت گرفته از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور، دکتر حسین احمدی و حجت الاسلام دکتر سعید علیزاده  از اعضای هیات علمی دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز بترتیب با میانگین ارزشیابی 3/77 و 3/73 از 4 به عنوان اساتید برتر دانشگاه های دولتی استان در نیمسال دوم 94 و نیمسال اول 95  انتخاب شدند.
همین گزارش حاکی است: همچنین دکتر مهدی آقاپور از اساتید مدعو گروه معارف دانشگاه تبریز نیز با میانگین ارزشیابی 3/74 در بین اساتید برتر قرار گرفت.
خاطر نشان می شود: دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز در سال 1389 با هدف توسعه آموزش و پژوهش در حوزه علوم اسلامی تاسیس و دارای 17 نفر عضو هیات علمی و سه گروه آموزشی فقه و حقوق اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی و معارف اسلامی است.
همچنین گروه معارف اسلامی درس های عمومی  انقلاب اسلامی، اخلاق اسلامی، تفسیر موضوعی قرآن و نهج البلاغه، تاریخ اسلام، دانش خانواده، مبانی نظری 1 و 2، آشنایی با دفاع مقدس را برای تمامی دانشجویان دانشگاه ارائه می نماید.