سالن آزمون های دانشگاه تبریز افتتاح شد

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۵ کد : ۷۱۴۵ اخبار

همزمان با برگزاری دوازدهمین آزمون UTET ؛ سالن آزمون های دانشگاه تبریز افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر علی حسین زاده دلیر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: این سالن با زیربنایی به مساحت 900 متر مربع، گنجایش 700 نفر  و با هزینه ای بالغ بر 3 میلیارد ریال در دوازده ماه بازسازی، احداث و تجهیز شده  و جهت برگزاری با کیفیت آزمونهای مختلف از جمله زبان انگلیسی که نیاز به شنیدار دارند، استفاده می شود.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز، با بیان اینکه این سالن با تغییر کاربری، احداث اتاق ها و فضاهای جدید، مقاوم سازی و تجهیز یکی از ساختمانهای قدیمی موجود در مجتمع ولیعصر توسط امور فنی دانشگاه آماده شده، افزود: احداث کاربری های موردنیاز، سیستم روشنایی و صوتی، اجرای زیرساخت های نصب دوربین های مداربسته، نصب تاسیسات سرمایش و گرمایش، لوازم تاسیساتی، گچ کاری، رنگ آمیزی، کف سازی، پوشش سقف و نمای کامپوزیت از جمله مواردی است که در این سالن انجام یافته است.
دکتر داود مختاری مدیر امور آموزشی دانشگاه تبریز نیز در حاشیه این آیین گفت: همزمان با افتتاح این سالن دوازدهمین آزمون UTET با حضور 184 دواطلب پسر و 142 دختر برگزار شد.
مدیر امور آموزشی دانشگاه تبریز همچنین با اشاره به برگزاری آزمون های MSRT و TOLIMO گفت: دانشگاه تبریز مجری برگزاری تمامی آزمون های زبان دارای اعتبار ملی و جهانی است که در اولین دوره سال نود و هفت آزمون MSRT (آزمون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با 260 نفر داوطلب) و در یکصد و بیست و هفتمین دوره آزمون TOLIMO  ( آزمون سازمان سنجش آموزش کشور) با 200 نفر داوطلب شرکت کننده  طی هفته آخر اردیبهشت در همین سالن برگزار شد.