استاد دانشگاه تبریز مدیرکل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم شد

دکتر جمشید اسماعیلی استاد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز به سمت مدیرکل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در مراسمی که با حضور دکتر محمدتقی نظرپور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد دکتر جمشید اسماعیلی استاد گروه آموزشی عمران سازه دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز به عنوان مدیرکل نظارت بر طرح های عمرانی معرفی شد.
در این مراسم که جمعی از مدیران کل و کارکنان وزارت علوم حضور داشتند از خدمات دکتر سیامک خدامی قدردانی و دکتر جمشید اسماعیلی حکم خود را از دست معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت نمود.
همین گزارش حاکی است: دکتر جمشید اسماعیلی استاد گروه آموزشی عمران سازه دانشکده عمران دانشگاه تبریز پیش از این به مدت 12 سال مدیر امورفنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه تبریز بوده و و دبیر کمیته عمرانی دانشگاههای منطقه سه کشور و معاون اداری مالی دانشکده فنی از جمله سوابق اجرایی وی است. همچنین از سوابق علمی وی میتوان به چاپ بیش از 30 مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی و خارجی، ارائه 50 مقاله در همایش های ملی و بین المللی، اجرای 6 طرح پژوهشی و  ثبت دو اختراع اشاره کرد.

دکتر جمشید اسماعیلی، مدرک دکتری خود را  در رشته عمران از دانشگاه بیرمنگام انگلستان در سال 81 اخذ کرده است.