چهارمین نشست مدیران حقوقی منطقه سه در دانشگاه تبریز برگزار شد

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۳ کد : ۷۰۷۰ اخبار

چهارمین نشست مدیران  امور حقوقی منطقه سه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این آیین با اشاره به اینکه  امروزه در جامعه ما قانون گریزی مشاهده می شود، گفت: متولیان این حوزه با بررسی و کنکاش علل این موضوع باید برای حل آن راهکارهای علمی ارایه دهند.

دکتر محمدرضا پورمحمدی وظیفه دانشگاه ها و اساتید را در ارتباط با تکالیف حقوق شهروندی و مسائل مرتبط تعیین کننده و حساس بیان کرد و افزود: اساتید دانشگاهی باید با ارایه راهکارهای راهبردی، عملیاتی و روشنگری بیشتر، افراد جامعه را با حقوق و تکالیف خویش آشنا نمایند تا کمتر دچار آسیب و اشتباه شوند.

رییس دانشگاه تبریز اضافه کرد: در این جلسات قبل از هر موضوعی با همفکری صاحب نظران این حوزه بایدهای قانون گرایی، شفافیت، پاسخ گویی و مسئولیت پذیری مورد بررسی قرار گیرد و تاکید شما همکاران دانشگاهی به رسیدگی و پرداخت به مسائل دانشگاهها باشد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز نیز در این نشست گفت: این گونه نشست های تخصصی فرصت  خوبی برای پرداختن به امور حقوقی و مسائل مبتلابه افراد و جامعه است و امید می رود دست اندرکان و مدیران این حوزه با برنامه هایی که در این نشست تدوین شده به اهداف مورد نظر خود دست یابند.

حجت الاسلام محمد انوری در ادامه دادن آموزش های لازم همراه با مهارت کافی در این خصوص برای همه آحاد جامعه را ضروری خواند و افزود: کارها حقوقی از جمله مباحث حساس، سخت و پرمشقتی است که به خلوت بیشتری نیاز دارد و افرادی که در این حوزه فعالیت می کنند برای اینکه در کارهای خویش به موفقیت برسند باید در عرصه معنوی به خودسازی لازم رسیده باشند و خودشان را تقویت نمایند.

محمود عادلی شهیر، مدیر حقوقی دانشگاه تبریز و رییس شورای هماهنگی مدیران حقوقی منطقه 3 نیز با اشاره به اهداف برپایی این نشست یک روزه گفت: این نشست به منظور همفکری، هم اندیشی و انتقال تجربیات مدیران و کارشناسان در خصوص مسایل تخصصی حقوقی دانشگاه های منطقه برگزار شده است.

وی با بیان اینکه در این نشست دو کارگاه آموزشی با محوریت فن نگارش و اصول تنظیم قرارداد و مباحث مربوط به بیمه و حقوق کار برای شرکت کنندگان ارایه خواهد شد، افزود: بررسی کمیسیون ماده 100 و 77 قانون شهرداری ها، هماهنگی برای تعریف رویه واحد جهت فن نگارش و اصول قراردادهای مهم دانشگاه، استماع نظرات مدیران حقوقی و انتقال تجارب، بررسی احکام صادره علیه و له دانشگاه ها و بررسی نقاط مثبت و منفی آن و ... از دیگر موارد مورد بحث این نشست یک روزه است.

اضافه می نماید: مدیران حقوقی منطقه سه شامل دانشگاه های تبریز، هنر اسلامی تبریز ، صنعتی سهند، شهید مدنی آذربایجان، زنجان، پارک علم و فناوری زنجان، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، دانشگاه ارومیه، صنعتی ارومیه، پارک علم و فناوری استان آذربایجان غربی، مراغه، مرکز تحقیقات نجوم و اختر فیزیک مراغه، محقق اردبیلی و ... است.