دومین جشنواره خیریه کیک و شیرینی دانشگاه تبریز برگزار شد

دومین جشنواره خیریه کیک و شیرینی دانشگاه تبریز از سوی بسیج کارکنان دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رئیس بسیج کارکنان دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: جشنواره خیریه کیک و شیرینی خانگی دانشگاهیان دانشگاه تبریز همزمان با میلاد با سعادت حضرت ولیعصر(عج)، با هدف ترویج و تقویت بیشتر فرهنگ مهربانی و نوع دوستی و برای کمک به خانوارهای نیازمند به همّت واحد خواهران بسیج کارکنان شهدای دانشگاه تبریز در محل ساختمان مرکزی دانشجویان برگزار شد.
دکتر یونس برزگر افزود: مشارکت گسترده همکاران در امر تهیه مواد خوراکی و نیز حضور گرمشان موجب رونق و نشاط خاص جشنواره شده بود که تمام عواید حاصل از این جشنواره، صرف خرید مایحتاج رمضانیه برای خانوارهای نیازمند خواهد شد.
دکتر برزگر افزود: همچنین در این جشنواره همکاران خیّر دانشگاهی سرپرستی 15 کودک تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) را از طریق نماینده مدعو آن کمیته، در محل جشنواره بر عهده گرفتند که با احتساب سرپرستی های سال گذشته در همین جشنواره، این عدد به 38 کودک رسید.