دیدار جمعی از مدیران دانشگاه تبریز با خانواده شهید مدافع حرم

جمعی از اعضای هیات رییسه دانشگاه تبریز و کانون مدافعان حرم این دانشگاه با خانواده شهید مدافع حرم اکبر زوار جنتی دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این دیدار معاونین آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز و مسئول تشکل دانشجویی جامعه اسلامی حضور داشتند که به همت کانون مدافعان حرم دانشگاه تبریز برگزار و از خدمات و جایگاه والای شهدای مدافع حرم تجلیل شد.
علی زوار جنتی،  پدر شهید  اکبر زوارجنتی در این دیدار با اشاره به اینکه  باید راه امام، خط رهبری و راه شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامی و شهدای مدافع حرم ادامه یابد، گفت: امروز کشور ما بیش از هر زمان دیگر نیاز به بصیرت در سایه منویات مقام معظم رهبری دارد و نقش دانشگاه ها در راستای نشر آرمانهای شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی در این راستا بسیار حساس و تعیین کننده است.
یادآور می شود: خاطره گویی پدر شهید و حضور بر سر مزار شهید اکبر زوار جنتی و قرائت فاتحه، از دیگر برنامه های این دیدار بود.