پژوهشکده محیط زیست در دانشگاه تبریز تاسیس شد

با موافقت شورای گسترش آموزش عالی کشور، پژوهشکده محیط زیست در دانشگاه تبریز تاسیس شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر اصغر عسگری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز  با اعلام این خبر گفت:
به استناد ماده ۲ قانون اهداف، وظایف و تشکیلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ( مصوب 85/5/8 مجلس شورای اسلامی) موافقت اصولی تاسیس پژوهشکده محیط زیست با سه گروه پژوهشی مدیریت و اقتصاد محیط زیست، سلامت و محیط زیست و جامعه شناسی و محیط زیست صادر شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز با اشاره به ماموریت های این پژوهشکده افزود: هم افزایی دانش نخبگان با ایجاد نهادی بین رشته ای، ایفای نقش به عنوان یک مرکز تجمیع و نشر دانش در بخش محیط زیست کشور و ظرفیت سازی، ارائه راهبرد و خط مشی مناسب برای حل مسائل پیچیده زیست محیطی از جمله ماموریت های تعریف شده پژوهشکده محیط زیست دانشگاه تبریز است.
دکتر اصغر عسگری، ایجاد معتبرترین و تخصصی ترین شبکه دانش محور و بین رشته ای محیط زیست در کشور  با برنامه های بلند مدت ۵ ساله و کوتاه مدت ۲ ساله  را چشم انداز اصلی این پژوهشکده خواند و افزود: توسعه دانش محیط زیست در ایران و کشورهای مجاور با استفاده از تجربیات بین المللی، تسهیل ارتباط دولت، مردم و تشکل های محیط زیستی برای هم افزایی دانش و خرد جمعی، ارائه شیوه های پایدار برای تغییر الگوهای رفتاری ناسازگار با محیط زیست  و انجام پژوهش های کاربردی محیط زیست از اهدافی است که در پژوهشکده محیط زیست دانشگاه تبریز پیگیری خواهد شد.
وی تصریح کرد: پژوهشکده محیط زیست دانشگاه تبریز با دارا بودن  ۵۵۰۰ متر مربع فضای فیزیکی از قبیل کتابخانه، کارگاه و آزمایشگاه و ۲۵۰۰۰ عنوان کتاب فارسی و غیر فارسی، ۷۰ عنوان مجلات فارسی و غیر فارسی، ۱۰اشتراک بانک اطلاعاتی و ۱۴ آزمایشگاه  از قبیل آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز(با دارا بودن گواهینامه و عنوان آزمایشگاه معتمد محیط زیست کشور ) و آزمایشگاه های مرجع آلودگی آب، هیدرولیک، مکانیک خاک پیشرفته، خصوصیات خاک، مصالح، کانی شناسی، بیولوژی و زیست شناسی، زمین شناسی زیست محیطی، هیدروشیمی و فیزیولوژی پیشرفته دام یکی از مجهزترین و کامل ترین پژوهشکده های کشور خواهد بود.
خاطر نشان می شود: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت این پژوهشکده به نشانی www.utie.ir مراجعه فرمایند.