استاد دانشگاه تبریز پژوهشگر جوان برجسته فرهنگستان علوم انتخاب شد

۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۰ کد : ۶۸۴۲ اخبار

دکتر حمید احمدی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز از سوی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران به عنوان پژوهشگر جوان برجسته مهندسی عمران در سال 96 معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در لوح تقدیری که از سوی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران صادر و به امضای دکتر سعید سهراب پور، رئیس گروه علوم مهندسی و دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم رسیده، آمده است: فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران ضمن گرامی داشت روز مهندسی در پنجم اسفندماه هر سال، به منظور تشویق پژوهندگان و دانشوران، از پژوهشگران جوان برجسته مهندسی کشور که امید آینده این مرز و بوم هستند و مشعل دانش مهندسی را فروزان نگاه می دارند، قدردانی و تجلیل می کند. گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم، جناب عالی را به پاس تلاش و خدمات ارزنده به عنوان پژوهشگر جوان مهندسی سال 1396در مهندسی عمران انتخاب کرده است.
همین گزارش حاکی است: این انتخاب بر اساس آیین‌نامه انتخاب مهندسان برجسته بوده و به جامعیت علمی، مسؤولیت‌پذیری، وقت‌شناسی، احترام به همکاران، اخلاق حرفه‌ای، کیفیت و نوآوری در تدریس، انتقال مفاهیم نو در کلاس درس و مشارکت مؤثر در برقراری ارتباط بین رشته تخصصی‌شان با جامعه و صنعت و ویژگی‌های پژوهشی این افراد، خدمات علمی، آثار برجسته پژوهشی اعم از مقاله، کتاب، گزارش علمی و نیز مورد استناد قرار گرفتن این آثار در سطح ملی و بین‌المللی توجه ویژه‌ای شده است.
خاطر نشان می شود: در آیین نکوداشت چهاردهمین دوره روز مهندسی و تجلیل از چهره های برگزیده مهندسی کشور در سال 96 که با حضور دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم برگزار شد، از ۱۲ برگزیده مهندسی( سه استاد، سه مهندس و شش ۶ پژوهشگر جوان برجسته مهندسی کشور)، منتخب فرهنگستان علوم تجلیل شد.
یادآور می شود: دکتر حمید احمدی، استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز بوده و  چاپ 61 مقاله در مجلات ISI و مجلات علمی - پژوهشی، ارائه 53 مقاله در همایش های بین المللی و ملی، اجرای 6 طرح پژوهشی، تألیف دو جلد کتاب، مؤلف کتاب برتر سال کشور در سال 92، پژوهشگر برگزیده جوان سال دانشکده های فنی دانشگاه تبریز در سال 92، مؤلف پایان نامه برگزیده سال کشور در سال 92، استاد نمونه دانشکده مهندسی عمران در سال 94، پژوهشگر برگزیده (دوم) دانشکده مهندسی عمران در سال 94، دبیری چندین جشنواره ملی و بین المللی، داور 25 نشریه معتبر داخلی و خارجی، نماینده رئیس دانشگاه در کمیته حمایت و نظارت بر انجمن های علمی دانشجویی، عضویت در کمیته مالکیت فکری دانشگاه، ریاست گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز و ...  از جمله سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی این عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز است.