پذیرش بدون آزمون دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه تبریز

دانشگاه تبریز، برای سال تحصیلی ۹۸-۹۷ به صورت بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد، دانشجو می پذیرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: بر اساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد، مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این دانشگاه در نظر دارد معادل با ۲۰ درصد ظرفیت پذیرش روزانه از طریق کنکور سراسری را به صورت مازاد بر ظرفیت و از طریق سهمیه استعدادهای درخشان، با بررسی سوابق تحصیلی و ارزیابی مدارک پذیرش نماید.
دکتر حمید احمدی، تصریح کرد: پذیرش دانشجو در تمامی رشته ها و  گرایش های مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تبریز  بجز رشته زبانهای باستانی ایران، که در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ دارای سهمیه پذیرش از طریق کنکور سراسری هستند، از میان دانشجویان و فارغ التحصیلان ممتاز مقطع کارشناسی پیوسته، با لحاظ نمودن شرایط مندرج در شیوه نامه پذیرش، صورت خواهد گرفت.
به گفته وی، حائزین شرایط تا ۵ اسفند ماه سال جاری فرصت دارند، ضمن مطالعه فراخوان و شیوه نامه پذیرش از طریق وب سایت گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز به آدرس dotsa.tabrizu.ac.ir، درخواست خود را با تکمیل فرم ها و مدارک از طریق پست پیشتاز به این دفتر ارسال نمایند.
همین گزارش حاکی است: دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن ۸۰۰ هیات علمی و بیش از ۲۴هزار دانشجو که بیش از ۵۰۰ نفر  آنها عضو گروه حمایت از استعدادهای درخشان هستند، یکی از دانشگاه های بین المللی، سطح یک و برتر کشور است.