تقویم آموزشی نیمسال دوم دانشگاه تبریز اعلام شد

۰۷ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۱ کد : ۶۶۷۰ اخبار تصویری

تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 دانشگاه تبریز، اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر، گفت: بر اساس این تقویم، کلاسهای نیمسال دوم از 14 بهمن ماه 96 لغایت 16 خردادماه 97 برگزار شده و انتخاب واحد دانشجویان از 7  بهمن شروع شده و تا13 بهمن ماه بصورت اینترنتی ادامه خواهد داشت.
دکتر علی حسین زاده دلیر، با اشاره به زمان بندی انتخاب واحد دانشجویان مقطع کارشناسی، گفت: زمان انتخاب رشته ورودی های 93 و ماقبل و همچنین علوم آزمایشگاهی دامپزشکی روز شنبه 7 بهمن ماه، ورودی های 94 روز یکشنبه هشتم، ورودی های 95 روز دوشنبه 9 بهمن و ورودی های 96 روز سه شنبه 10 بهمن خواهد بود.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز افزود: انتخاب واحد دانشجویان تحصیلات تکمیلی اعم از دکتری و کارشناسی ارشد نیز روز چهارشنبه  11 بهمن ماه از ساعت 9 صبح لغایت ساعت 24 انجام خواهد شد.
وی، همچنین با بیان اینکه دانشجویان ورودی های بهمن 96 انتخاب واحد به صورت دسته جمعی توسط دانشکده و تحویل برگه انتخاب واحد به دانشجو صورت می گیرد، یادآور شد: حذف و اضافه نیز به صورت اینترنتی در 24 و 25 بهمن ماه انجام می شود.
به گفته وی مطابق این برنامه، مهلت ارائه مرخصی برای دانشجویان در نیمسال دوم 7 الی 21 بهمن ماه است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز تصریح کرد: امتحانات پایان نیمسال دوم نیز از 19 خرداد ماه الی 6 تیرماه برگزار خواهد شد.
همین گزارش حاکی است: در حال حاضر بیش از 24 هزار دانشجو در 21 دانشکده دانشگاه تبریز مشغول به تحصیل هستند.