مسئول بسیج کارکنان دانشگاه تبریز به عنوان فرمانده نمونه بسیجی انتخاب شد

۱۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۲:۱۹ کد : ۵۶۲۳ اخبار

دکتر یونس برزگر، مسئول بسیج کارکنان دانشگاه تبریز به عنوان فرمانده نمونه بسیجی از سوی سازمان بسیج کارمندان سپاه عاشورا انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در بخش از لوح سپاس که به امضای سرهنگ محمد اسکندری، مسئول سازمان بسیج کارمندان سپاه عاشورا رسیده، آمده است: ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۲۱ هزار شهید کارمند کشور و دوران دفاع مقدس، انتخاب شایسته شما برادر عزیز را به عنوان فرمانده نمونه بسیجی تبریک گفته و در سال اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل، توفیقات روز افزونتان را از درگاه خداوند متعال مسالت می نماییم.

شایان ذکر است: این لوح، طی مراسمی با عنوان «اقتصاد مقاومتی و تجلیل از فرماندهان نمونه بسیج کارمندی استان» که در مجتمع فرهنگی و هنری ۲۹ بهمن و با حضور سردار امیرخانی، رییس سازمان بسیج کارمندی کشور، سردار کریمیان، فرمانده سپاه عاشورا و فرماندهان پایگاه های بسیج کارمندی سازمان ها و ادارات کل استان، برگزار شد، به وی اعطا گردید.

خاطر نشان می شود: پایگاه مقاومت شهدای کارکنان دانشگاه تبریز از سال ۱۳۸۹ تشکیل شده است.