دکتر قاسمی گلعذانی استاد نمونه کشوری شد

دکتر کاظم قاسمی گلعذانی، استاد دانشگاه تبریز، به عنوان استاد نمونه کشوری در سال ۱۳۹۵ برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در بیست و پنجمین آیین معرفی و نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه دانشگاه های کشور که با حضور دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مسئولان آموزش عالی کشوربرگزار شد از دکتر کاظم قاسمی گلعذانی، بعنوان یکی از اساتید نمونه کشوری تجلیل شد.

در لوح تقدیری که از سوی دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به وی اعطاء شده، آمده است: آمیختگی علم و ایمان، کانون اصلی اقتدار یک ملت است. بدیهی است اعتلای ارزش های اصیل دینی و فرهنگی و تداوم استقلال علمی و جنبش دانش بنیان کشور، مرهون تلاش ارزشمند استادان و اندیشمندانی است که با اندیشه خلاق و قلم پویای خود، آینده ای روشن و امید آفرین را برای ایران اسلامی رقم می زنند.اینک که با استعانت از ذات اقدس حق و به مدد عزم استوار، همت ستودنی و تلاش های خستگی ناپذیر خود، مفتخر به کسب "عضو هیات علمی نمونه" دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور در سال تحصیلی ۹۵ – ۱۳۹۴ شده اید این افتخار بزرگ را به شما صمیمانه تبریک می گویم.

همین گزارش حاکیست: دکتر کاظم قاسمی گلعذانی، استاد تمام گروه آموزشی اکوفیزیولوژیکی گیاهی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز بوده و چاپ ۲۳۵ مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، تالیف و ترجمه ۱۳ کتاب، اجرای ۶ طرح پژوهشی، انتخاب بعنوان مدیر نمونه دانشگاه های کشور، پژوهشگر نمونه و برتر دانشگاه تبریز در سال های ۸۱، ۸۷ و ۹۱، ریاست دانشگاه محقق اردبیلی، ریاست دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز و مسئول آموزش جهاد سازندگی استان آذربایجان شرقی از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است.

خاطر نشان می شود: در این آیین ۱۳ نفر از اساتید دانشگاه های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور، به عنوان استادان و اعضای هیات علمی نمونه کشوری برگزیده، معرفی و از سوی دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مورد تجلیل قرار گرفتند.