دوره های آموزشی ویژه گزینش گران در دانشگاه تبریز برگزار شد

دوره های آموزشی "تکنیک مصاحبه" و "تحقیق" ویژه گزینش گران هسته های گزینش کارکنان دستگاه های استان آذربایجان شرقی در دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، اباصلت حاجی زاده، مدیر هسته گزینش کارکنان دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: پیرو برنامه ریزی های صورت گرفته توسط  شورای هم اندیشی مدیران هسته های گزینش استان و موافقت هیات عالی گزینش کشور دوره های آموزشی " دستور العمل تحقیق" و "دستور العمل مصاحبه" طی دو روز در تالار شهریار دانشگاه تبریز  برگزار شد.
مدیر هسته گزینش کارکنان دانشگاه تبریز افزود: هدف از برگزاری این دوره ها ارتقاء سطح دانش و بینش تخصصی و مهارتی کارگزاران گزینش ادارات، سازمان ها و نهادهای استان آذربایجان شرقی بود.
لازم به ذکر است: این دوره با حضور 100 نفر از مدیران، کارشناسان و گزینش گران هسته های گزینش استان طی روزهای پنجم و ششم بهمن ماه برگزار شد.