در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران؛ باشگاه اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز افتتاح شد

۰۹ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۱:۳۶ کد : ۵۴۲۳ اخبار تصویری

در آستانه دهه فجر، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، باشگاه اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز، با حضور هیات رییسه و جمعی از روسای دانشکده ها، مدیران و کارکنان این دانشگاه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر علی حسین زاده دلیر، معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی دانشگاه تبریز با تاکید بر اینکه این مکان با سه سالن مجزا در ۴۰۰ متر مربع، مشتمل بر سالن VIP و دو سالن پذیرایی عمومی راه اندازی شده است، گفت: باشگاه اساتید و کارکنان دانشگاه به ظرفیت ۲۵۰ نفر و با هزینه بیش از دو میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.

وی یادآور می شود: باشگاه اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز در قالب رستوران غذاخوری با بیش از ۲۰ نوع تنوع غذایی برای ارایه خدمات رفاهی و فرهنگی برای دانشگاهیان این دانشگاه راه اندازی شده است.

همین گزارش حاکی است: در حال حاضر در دانشگاه تبریز حدود ۸۰۰ نفر هیات علمی و هزار نفر کارمند مشغول به فعالیت هستند.