گزینش گران دانشگاه تبریز با رییس دانشگاه دیدار کردند

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۹:۴۴ کد : ۵۳۳۲ اخبار

همزمان با سالروز گرامیداشت صدور فرمان تاریخی امام خمینی(ره) مبنی بر بازنگری امر گزینش، مدیر  و شورای تصمیم گیری گزینش گران هسته گزینش کارکنان دانشگاه تبریز با رییس دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدرضا پورمحمدی، با اشاره به اهمیت جذب نیروی انسانی کارآمد در دانشگاه ها گفت: نیروی انسانی متدین، متخصص و علاقه مند به کار از سرمایه های اصلی و ارزشی سازمان ها و علی الخصوص دانشگاه ها ست که نقش محوری و اصلی را در تعالی و پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارد.

رییس دانشگاه تبریز افزود: گزینش و گزینش گران در راستای جذب نیروی انسانی متعهد و متخصص نقش اساسی دارند بطوری که اگر انتخاب اول درست، صحیح و مطالق با قوانین باشد از به هدر رفتن منابع و امکانات و بوجود آمدن فضای نامطلوب در دانشگاه ها جلوگیری می شود.

مدیر هسته گزینش کارکنان دانشگاه تبریز نیز در این جلسه با اشاره به دستور سرنوشت ساز امام خمینی مبنی بر بازنگری امر گزینش گفت: ایشان ضمن آسیب شناسی دقیق و با ارائه راهکارهای کارشناسانه، در خصوص انتخاب گزینش گران صالح و متعهد، این دستور تاریخی را صادر فرمودند.

اباصلت حاجی زاده، همچنین با اشاره به اقدامات صورت گرفته در دوران مسئولیت خود، اضافه کرد: سعی بر آن داشتیم در انتخاب همکاران گزینش گر، ضمن تاکید بر کوچک سازی، بومی سازی و چابک سازی مجموعه، با شناسایی همکاران متخصص و متعهد و با لحاظ توانمندسازی آنها و با برگزاری دوره های آموزشی حرفه ای و تخصصی، به روند مراحل گزینش سرعت و کیفیت بخشیم.

خاطر نشان می شود: در انتهای این مراسم با اهداء لوح تقدیر به گزینش گران از سوی رییس دانشگاه تبریز تجلیل شد.