مدیر جدید حراست دانشگاه تبریز معرفی شد

۱۳ دی ۱۳۹۵ | ۱۱:۳۴ کد : ۵۳۰۳ اخبار

دکتر محمد رضا نیکجو در مراسمی به عنوان مدیر جدید حراست دانشگاه تبریز معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در آیینی دکتر محمدرضا نیکجو، به عنوان مدیر جدید حراست دانشگاه تبریز معرفی شد.
همین گزارش حاکی است: این مراسم با حضور دکتر داریوش سلیمی، مشاور وزیر و مدیر کل حراست مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مدیر کل اطلاعات استان آذربایجان شرقی و شورای دانشگاه تبریز در تالار علامه جعفری این دانشگاه برگزار شد.
دکتر محمدرضا‌پور محمدی، رییس دانشگاه تبریز در این آیین با بیان اینکه این نوع مراسم بیشتر به منظور تقدیر و قدردانی از زحمات صادقانه مدیر قبلی و آرزوی توفیق برای کسی است که بر اساس شایسته سالاری و تجربه‌ای که در عرصه‌های مختلف داشته انتخاب شده است.
یادآور می‌شود: دکتر محمد رضا نیکجو، دانشیار دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی دانشگاه تبریز پیش از این نیز رییس پردیس‌های بین المللی ارس و خودگردان دانشگاه، رییس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی، رییس اداره چاپ و انتشارات دانشگاه تبریز، رییس بخش تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری و رییس واحد مطالعات پوشش گیاهی و فرسایش خاک ابخیزداری استان و... بوده است.