به مناسبت شب یلدا، برنامه های فرهنگی مختلفی در دانشگاه تبریز برگزار شد

به مناسبت شب یلدا، برنامه های فرهنگی مختلفی در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه تبریز برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز گفت: به مناسبت شب یلدا و در راستای آشنایی دانشجویان با رسوم شهرهای مختلف و تقویت حس همبستگی ملی و ایجاد شور و نشاط بین دانشجویان ، برنامه های مختلف فرهنگی در خوابگاه شهدا(ویژه خواهران) و خوابگاه های ولی عصر و شهرک امام(ویژه برادران ) انجام شد.
دکتر سجاد توحیدی افزود: سخنرانی جذاب حجت السلام و المسلمین قدوسی، قصه گویی، نقالی رسوم مختلف شب یلدا، طنز،  تئاتر ننه سرما، اجرای گروه سرود و تواشیح، پانتومیم و برگزاری مسابقات متنوع فرهنگی از جمله برنامه های اجرا شده در این مراسم بود .
وی اضافه کرد: در حاشیه برنامه خوابگاه شهدا، دو نمایشگاه از آثار هنری دانشجویان "تزئین هندوانه و تزئین کیک" برگزار شد که در پایان برنامه به برگزیدگان جوایز نقدی اهدا گردید .
شایان ذکر است: جشن شب یلدا به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز برگزار شد.