استاد دانشگاه تبریز در فهرست یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفت

با قرار گرفتن نام دکتر سیامک طلعت اهری، دانشیار گروه آموزشی عمران سازه دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز در فهرست دانشمندان یک درصد برترجهان، تعداد این اساتید دانشگاه تبریز به پنج تن رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده و بروز رسانی سایت ISI تعداد دانشمندان یک درصد جهان مشخص شدند و نام دکترسیامک طلعت اهری نیز در فهرست یک درصد بر‌تر جهان قرار گرفت.

همین گزارش حاکیست: پیش از این نیز ۴ تن از اساتید این دانشگاه: دکتر ابراهیم بابایی، دکتر علیرضا ختایی، دکترعلی رستمی و دکتر محمد امجدی از اساتید دانشگاه تبریز در زمره یک درصد بر‌تر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفته بودند.

اضافه می نماید: همچنین نام مرحوم دکتر نظام الدین دانشور نیز قبلاً در این فهرست وجود داشته است.

لازم به ذکر است: دکتر سیامک طلعت اهری، دانشیار گروه آموزشی عمران سازه دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز بوده و چاپ ۸۵ مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، تالیف ۲ جلد کتاب، ارائه ۲۰ مقاله در همایش‌های ملی و بین المللی، کسب عنوان پژوهشگر بر‌تر جوان دنیا، پژوهشگر جوان دانشگاه و پژوهشگر جوان استان از جمله سوابق علمی وی است.