بسیج اساتید دانشگاه تبریز، عنوان موفق ترین رده سازمان بسیج مستضعفین کشور را کسب کرد

بسیج اساتید دانشگاه تبریز، در سومین جشنواره سراسری مالک اشتر بسیج، عنوان موفق ترین رده سازمان بسیج مستضعفین کشور را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در لوح تقدیرهایی که از سوی سرتیپ بسیجی محمدرضا نقدی، رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور به دکتر جلیل شفق، فرمانده بسیج اساتید دانشگاه تبریز، مسئول و آحاد بسیجیان دانشگاه اعطاء شده، آمده است: در راستای تحقق تدابیر فرمانده معظم کل قوا، بر اساس ارزیابی های انجام شده مبتنی بر فرآیند اشراف کلی ریاست سازمان بسیج مستضعفین در وضعیت و عملکرد سال 94، مفتخر به کسب عنوان "موفق ترین رده سازمانی بسیج مستضعفین" در سومین جشنواره سراسری مالک اشتر بسیج گردیده اید. قطعا این موفقیت مرهون تلاش و همت یکایک شما بسیجیان عزیز و خدوم آن می باشد. اینجانب بر خود لازم می دانم از مجاهدت های بی وقفه و مخلصانه شما تقدیر و تشکر نمایم.

لازم به توضیح است: سومین جشنواره سراسری مالک اشتر بسیج آذر ماه سال جاری با حضور سردار جعفری، فرمانده سپاه پاسداران، سردار نقدی، رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور و سردار باقری، رییس ستاد کل نیروهای مسلح در محل سالن پنج آذر سازمان بسیج مستضعفین کشور در تهران و با حضور نخبگان و برگزیدگان رده‌های سازمانی و فرماندهان بسیج از سراسر کشور برگزار شد.