کنفرانس بین المللی "پیامدهای جغرافیایی و زیست محیطی وضعیت دریاچه ارومیه" در دانشگاه تبریز برگزار می شود

کنفرانس بین المللی "پیامدهای جغرافیایی و زیست محیطی وضعیت دریاچه ارومیه" با حضور اساتید و میهمانان خارجی و داخلی  سوم و چهارم آذرماه سالجاری در دانشگاه تبریز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر شهرام روستایی، دبیر این کنفرانس، با اعلام این خبر گفت: در این کنفرانس اساتیدی از شش کشور ایالات متحده آمریکا، ایتالیا، انگلستان، ترکیه، نروژ و مالزی به همراه اساتید و پژوهشگران داخلی حضور خواهند داشت.

رییس دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی دانشگاه تبریز افزود: دکتر عیسی کلانتری، دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه، دکتر اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجان شرقی، دکتر صادق نجفی، شهردار کلانشهر تبریز و دکتر محمدرضا پورمحمدی، رییس دانشگاه تبریز و رییس کنفرانس سخنرانان مراسم افتتاحیه خواهند بود.

دکتر روستایی اضافه کرد: از مقالات رسیده به دبیرخانه کنفرانس، 110 مقاله علمی -  تخصصی پذیرفته شده اند و همچنین 12  سخنرانی کلیدی و علمی، برگزاری پانل تغییرات اقلیمی با حضور اعضای LANSET و برگزاری تور بازدید علمی از دریاچه ارومیه و تبریزگردی از دیگر برنامه های این کنفرانس خواهد بود.

وی یادآورشد: دکتر محمدعلی خورشید دوست، دبیر علمی، دکتر شهریور روستایی، دبیر اجرایی و دکتر اکبر اصغری زمانی، دبیر هماهنگی کنفرانس هستند.

خاطر نشان می شود: مراسم افتتاحیه کنفرانس بین المللی "پیامدهای جغرافیایی و زیست محیطی وضعیت دریاچه ارومیه" روز چهارشنبه سوم آذرماه ساعت 8:30 در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار می شود و بعداز ظهر همان روز و روز پنجشنبه  کنفرانس در تالار دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی ادامه خواهد یافت.

وب سایت کنفرانس بین المللی "پیامدهای جغرافیایی و زیست محیطی وضعیت دریاچه ارومیه"