صعود اعضای باشگاه کوهنوردی دانشگاه تبریز به قله سبلان

۰۹ شهریور ۱۴۰۴ | ۱۱:۲۴ کد: ۲۵۱۶۵ اخبار
تعداد بازدید: ۵۷۰


 
جمعی از اعضای باشگاه کوهنوردی دانشگاه تبریز توانستند به قله ۴۸۱۱ متری سبلان، سومین قله بلند ایران، صعود کنند. 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این صعود از مسیر «قارتال‌داشی» (سنگ عقاب) انجام شد و کوهنوردان با شب‌مانی در جان‌پناهی در ارتفاع ۴۲۰۰ متری، صبح روز بعد صعود نهایی خود را تکمیل کردند. 
این برنامه که در قالب طرح سیمرغ و در منطقه شابیل شهرستان مشکین‌شهر استان اردبیل اجرا شد، در سطح دشواری «سخت» قرار داشت و به گفته اعضای تیم، یکی از سنگین‌ترین برنامه‌های چند سال اخیر بود. 
تیم ۱۵ نفره کوهنوردان شامل رضا الهامی، رسول رضوانی، جواد مصدق، محمود کاظمی، مهدی محدثی، عادل صابری‌وند، صمد ابراهیمیان، علی حسین‌خانی، غفار فرزدی، یوسف یوسفی، رضا تاری‌نژاد، مهدی شعرباف، هوشنگ حلاجی، مقدس‌پور و رضا سلمانی بود. در این صعود، رضا سلمانی لیواری به‌عنوان سرپرست و غفار فرزدی به‌عنوان سرگروه تیم را هدایت کردند. 
اعضای باشگاه ضمن قدردانی از تلاش یکدیگر، موفقیت این برنامه را نتیجه همدلی و پشتکار جمعی دانستند. 
باشگاه کوهنوردی دانشگاه تبریز که از سال ۱۳۷۳ فعالیت خود را آغاز کرده، طی سال‌های گذشته با برگزاری ده‌ها صعود به قلل بلند ایران مانند میشو، سبلان و دماوند، جایگاه ویژه‌ای میان گروه‌های دانشگاهی یافته است. از سال ۱۳۷۸ و با دریافت پروانه از فدراسیون کوهنوردی، این باشگاه صعودهای برون‌مرزی به قلل آرارات، سبحان، نمرود و شاه‌داغی را نیز در کارنامه خود ثبت کرده است.

آخرین ویرایش ۰۹ شهریور ۱۴۰۴

نظر شما :