راه‌اندازی " اتاق پزشک" و "سالن ورزشی" در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز

۱۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۶:۳۱ کد : ۲۲۲۸۹ اخبار

اتاق پزشک و سالن ورزشی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز دکتر موسوی رییس دانشکده دامپزشکی دانشگاه هدف از راه‌­اندازی اتاق پزشک را ارائه خدمات درمانی با تأکید بر امور پیشگیرانه اعلام کرد و گفت: با توجه به بُعد مسافت و دوری دانشکده از سایت اصلی و عدم دسترسی مناسب دانشجویان دانشکده به خدمات مرکز بهداشت و درمان دانشگاه، ایجاد این مرکز با مشارکت مدیریت مرکز بهداشت و درمان دانشگاه در دستور کار قرار گرفت.

دکتر موسوی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 750 نفر دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای عمومی و دکترای تخصصی در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند، تصریح کرد: مسئولیت اتاق پزشک دانشکده دامپزشکی بر عهده دکتر نیازپور پزشک حاذق و عضو هیأت علمی گروه بیوشیمی دانشکده خواهد بود.

وی با بیان اینکه علاوه بر دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشکده دامپزشکی نیز می‌­توانند از خدمات اتاق پزشک بهره بگیرند، اظهار داشت: فراهم کردن تسهیلات رفاهی و همچنین اجرای برنامه‌های ورزشی و فرهنگی از دیگر اهداف دانشکده دامپزشکی هست و شورای دانشکده تلاش دارد تا ضمن دریافت بودجه و امکانات از دانشگاه از پتانسیل‌های موجود نیز استفاده نماید.

دکتر موسوی خاطر نشان کرد: در این راستا با مشارکت مدیریت امور تربیت بدنی دانشگاه، یکی از سالن‌های دانشکده با استفاده از 3 میز پینگ پنگ  و فوتبال دستی به طور موقت تجهیز و به سالن ورزشی تبدیل شده که با توجه به زمان­بندی، دانشجویان و همکاران می‌توانند از این سالن استفاده کنند.

رییس دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز از همکاری‌های صمیمانه مجموعه های مختلف دانشگاه از جمله معاونت دانشجویی، ریاست مرکز بهداشت و درمان و نیز مدیریت امور تربیت بدنی دانشگاه قدردانی نمود.

اتاق پزشک دانشکده دامپزشکی در روزهای شنبه و دوشنبه از ساعت 10 الی 12 و سالن ورزشی دانشکده دامپزشکی همه روزه از ساعت 8 الی 18 دایر خواهد بود.