برگزاری نشست هم اندیشی اساتید با محوریت شعار سال

۰۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۹ کد : ۲۲۱۱۷ اخبار

اولین نشست از سلسله نشستهای هم اندیشی اساتید دانشگاه تبریز در سال ۱۴۰۳ با عنوان جهش تولید و چگونگی مشارکت مردم در دانشکده اقتصاد و مدیریت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این نشست که در راستای نامگذاری سال ۱۴۰۳ توسط مقام معظم رهبری تحت عنوان "سال جهش تولید با مشارکت مردم" با مشارکت دانشکده اقتصاد و مدیریت و دفتر هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه تبریز در محل سالن جلسات دانشکده اقتصاد و مدیریت برگزار شده بود، اساتید دانشکده اقتصاد و مدیریت حضور داشتند.

در ابتدای نشست، دکتر سکوتی دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر مسائل اقتصادی مبتلا به جامعه و اهمیت نامگذاری سال‌های پیشین که بیش از ۱۲ سال است با محوریت موضوعات اقتصادی انجام می‌شود، گفت: ارائه کمک‌های فکری به بدنه اجرایی و قانون گذاری جامعه از جمله وظایف اصلی و مهم دانشگاه و دانشگاهیان به حساب می آید.

در ادامه، دکتر محمد علی متفکر آزاد استاد بازنشسته دانشکده اقتصاد و مدیریت با تبیین مفهوم و ابعاد جهش تولید و لزوم عملیاتی کردن آن در اقتصاد ایران فرایندهای تسهیل کننده و موانع مشارکت مردم در این امر مهم را از جنبه های اقتصادی و اجتماعی تشریح کرد.

در بخش دیگری از این نشست سه ساعته، اساتید رشته‌های اقتصاد مدیریت و حسابداری دانشکده نیز دیدگاه‌ها و راهکارهای علمی و عملی پیشنهادی برای بالابردن و نیز تسهیل امر مشارکت مردم در افزایش تولید و شتاب دادن به رشد آن را ارائه نمودند.

در پایان این نشست دکتر زهرا کریمی رئیس دانشکده اقتصاد و مدیریت با قدردانی از دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه گفت: اساتید دانشگاهها در ایفای مسئولیت اجتماعی دانشکده در سطح استان که از سال ۱۴۰۰ آغاز شده است، نقش بسیار مهمی دارند.

رئیس دانشکده اقتصاد و مدیریت با تاکید بر اهمیت پرداختن به موضوع شعار سال 1403 پیشنهاد برگزاری جلسات آتی هم اندیشی اساتید را با حضور مسئولین اجرایی و تخصصی استان برای تبادل نظر و انتقال تجربیات را ارایه کرد.