با حضور استاد دانشگاه ITMO سنپترزبورگ روسیه برگزار شد؛

کارگاه آموزشی مقاله نویسی انگلیسی در دانشگاه تبریز

کارگاه آموزشی مقاله نویسی انگلیسی با حضور  پروفسور دکتر امین موسوی خانقاه استاد دانشگاه ITMO سنپترزبورگ روسیه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این کارگاه آموزشی در راستای افزایش سطح ارتقای دانشجویان دانشگاه تبریز بویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در زمینه‌های جستجوی علمی و کاربردی منابع و پایگاه‌های مقالات انگلیسی، نحوه نگارش مقالات انگلیسی، راهکارهای افزایش پذیرش و چاپ مقالات و نکاتی در خصوص اخلاق پژوهش بر گزار شد.

در این کارگاه آموزشی بیش از هشتاد نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضور داشتند.
پروفسور موسوی دارای درجه دکتری تخصصی علوم و مهندسی صنایع غذایی از دانشگاه Middle East Technical University کشور ترکیه و همچنین دارای دکتری و فوق دکتری تخصصی سم شناسی مواد غذایی از دانشگاه State University of Campinas کشور برزیل است.

از جمله فعالیت‌های اجرایی این استاد دانشگاه ITMO سنپترزبورگ روسیه می‌توان به مواردی مثل کارشناسی رسمی سازمان بهداشت جهانی، سازمان غذا و داروی ایالات متحده اشاره کرد؛ وی همچنین برگزاری کارگاه‌های علمی در بیش از 70 کشور دنیا را در کارنامه خود دارد.
پروفسور موسوی در حال حاضر به عنوان سردبیر مجله Quality Assurance and Safety of Crops & Foods با درجه Q2 و IF=4، عضو هیات تحریریه چندین مجله JCR فعالیت دارد.

چاپ بیش از 600 مقاله انگلیسی در مجلات نمایه شده JCR و ادیتوری چندین کتاب انگلیسی از جمله سوابق علمی پروفسور موسوی به شمار می رود.
این کارگاه ارزشمند به میزبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه و با همکاری و پیگیری‌های انجمن علمی گروه علوم و صنایع غذایی و مدیریت همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز برگزارشد.

در پایان این کارگاه لوح تقدیری از طرف دانشگاه تبریز به پاس زحمات و همکاری به پروفسور امین موسوی به رسم یادبود اهدا شد.