به‌مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر انجام شد؛

توزیع کمک‌های مؤمنانه «پویش مهربانی دانشگاه تبریز» به ارزش ۷۵۰ میلیون ریال

۲۰ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۰ کد : ۲۱۷۸۷ اخبار

بسته‌های مؤمنانه‌ی دانشگاه تبریز تحت عنوان «پویش مهربانی» با حضور رئیس و اعضای هیأت رئیسه‌ی دانشگاه تبریز توزیع شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، همزمان با فرا رسیدن عید سعید فطر و به همت بسیج کارکنان شهدای دانشگاه، دهمین مرحله کمک های مومنانه دانشگاه تبریز جمع‌آوری و بین نیازمندان توزیع شد.
این کار خیر طبق سنوات قبل از طریق جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی(کسر از حقوق) کارکنان دانشگاه صورت گرفت.
براساس این گزارش در دهمین مرحله‌ی توزیع بسته‌های مؤمنانه‌ی دانشگاه تبریز، ۵۰ بسته شامل روغن، برنج، مرغ گرم، تن ماهی، ماکارونی، خرما، رب، شکر، آبلیمو به همراه ۱۱ قلم انواع تنقلات برای کودکان، به ارزش یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و در مجموع به ارزش ۷۵ میلیون تومان جمع‌آوری و در بین نیازمندان شناسایی شده و معرفی شده از سوی همکاران دانشگاهی توزیع شد.
دکتر نصراله‌زاده رئیس دانشگاه به همراه اعضای هیأت رئیسه و حجت الاسلام و المسلمین انوری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، ضمن با حضور در محل توزیع اقلام ذکر شده، از تمامی افرادی که در تهیه‌ و جمع‌آوری این بسته‌ها نقش داشتند،قدردانی نموده و قبولی این کار خیر و کمک مؤمنانه را در محضر خداوند متعال آرزو کرد.