برگزاری اردوی راهیان نور دانشجویان دانشکده فنی مهندسی مرند

دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی مرند در قالب یک کاروان و با بدرقه مسئولان دانشگاه و دیگر مسئولان این شهرستان به مناطق عملیاتی جنوب کشورمان اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز به نقل از روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی مرند مراسم اعزام و بدرقه دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی مرند به مناطق عملیاتی جنوب  کشورمان در قالب طرح راهیان نور با حضور دکتر ابوالفضل شهامت رئیس دانشکده و  مهندس علی کوهکمری معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری و جانشین محترم فرماندهی سپاه انجام شد.

در این اردوی فرهنگی و زیارتی دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی مرند از مناطق مختلف جنگی جنوب کشور بازدید کردند.

این اردو از ۱۴ تا ۲۱ اسفند برگزار شد.

دانشکده فنی ومهندسی  مرند در سال تحصیلی ۱۳۷۴ رسماً توسط ریاست محترم دانشگاه تبریز افتتاح و فعالیت آموزشی خود را در رشته عمران – نقشه برداری آغاز کرد و از سال تحصیلی ۱۳۷۵ با ایجاد رشته عمران- ساختمانهای بتنی تعداد رشته های تحصیلی به دو رشته افزایش یافت در راستای گسترش مراکز آموزشی، این دانشکده در حال حاضر  درشش رشته تحصیلی (کارشناسی مهندسی عمران -نقشه برداری،کارشناسی ناپیوسته مهندسی  تکنولوژی عمران -نقشه برداری، کارشناسی مهندسی عمران-عمران، کارشناسی ناپیوسته مهندسی اجرایی عمران ، کاردان فنی عمران ،کارشناسی ریاضیات وکاربردها‌) فعالیت می کند.