معرفی کتاب/ انتشار کتاب "پیشگامی آذربایجان در خط سیر انقلاب‌اسلامی"

کتاب "پیشگامی آذربایجان در خط سیر انقلاب‌اسلامی" توسط انتشارات دانشگاه تبریز منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، کتاب "پیشگامی آذربایجان در خط سیر انقلاب‌اسلامی" به قلم  حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید حسین علیانسب، رئیس دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز ، دکتر حسین احمدی سفیدان، رئیس دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی و عضو هیات گروه علوم سیاسی دانشگاه تبریز و دکتر محمدرضا الفی مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مراغه و عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی به زیور چاپ آراسته شد.
کتاب پیشگامی آذربایجان در خط سیر انقلاب اسلامی روایتی از تاریخ نگاری ۲۰۰ ساله خطه آذربایجان و تبریز است که در یکهزار جلد و در پنج فصل جداگانه(فصل اول این مجموعه با عنوان پیشگامی آذربایجان از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، فصل دوم پیشگامی آذربایجان در جنبش تنباکو، فصل سوم نقش آذربایجان در نهضت عدالت خانه، فصل چهارم مقابله با تجزیه ایران و فصل پنجم درباره نقش آفرینی آذربایجان در نهضت امام خمینی(ره) ) چاپ و منتشر شد.
جریان سازی آذربایجان در تاریخ معاصر، دین داری، غیرت دینی، زمان شناسی، دشمن شناسی، زمینه ها و پیامدهای استعماری قرارداد تنباکو، استعمار اقتصادی و فرهنگی ایران، شکل گیری اعتراضات تبریز، اوج گیری مبارزه با شاه در محرم سال ۱۳۴۲، شکل گیری قیام ۲۹ بهمن، آغاز قیام، ابتکار آیت الله قاضی، آثار قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز بر انقلاب اسلامی و آذربایجان در استانه پیروزی انقلاب اسلامی از جمله رئوس فصول مختلف این کتاب است.
کتاب مجموعه پیشگامی آذربایجان در خط سیر انقلاب اسلامی در ۱۴۴ صفحه چاپ شده است که از صفحات ۱۱۵ به بعد به شکل گیری قیام ۲۹ بهمن تبریز اختصاص دارد.