کسب ۲ مقام توسط کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در جشنواره ملی رویش

کانون‌های فرهنگی و اجتماعی هلال احمر و حیات، موفق به کسب 2 مقام شایسته تقدیر در یازدهمین جشنواره ملی رویش شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، یازدهمین جشنواره ملی رویش با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و 70 دانشگاه از سراسر کشور در دانشگاه یزد برگزار شد، کانون هلال احمر دانشگاه تبریز در بخش پویش سفیر رویش  در موضوع کلیپ و کانون حیات این دانشگاه در بخش اجتماعی و موضوع مهارت‌های زندگی، سبک زندگی، موفق به کسب عناوین شایسته تقدیر شدند.

مدیریت اجتماعی دانشگاه تبریز در حال حاضر18 کانون دانشجویی دارد که در بخش‌های دینی و مذهبی(اسلام‌شناسی، نماز و نیایش، امر به معروف و نهی از منکر، عفاف و حجاب، قرآن و عترت، مراسم، اعیاد و وفیات مذهبی و...)، ادبی و هنری (ادبیات، فیلم و عکس، هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی، صنایع دستی و...) فرهنگ و اندیشه (مطالعات فرهنگی و ...) و اجتماعی (جهاد یاوری، سازندگی، ایران شناسی و گردشگری، محیط زیست، آسیب‌های اجتماعی، امداد و هلال احمر و...) فعالیت می‌کنند.