بازگشایی دومین نمایشگاه نقاشی «ندواک» در دانشگاه تبریز

دومین دوره نمایشگاه گروهی نقاشی دانشجویان دانشگاه تبریز با عنوان « ندواک» در دانشگاه تبریز گشایش یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: کانون دانشجویی هنرهای تجسمی با هدف بسط روحیه کار گروهی، گسترش فرهنگ تعامل و ایجاد نشاط دانشجویی، نمایشگاه نقاشی ۶ نفر از دانشجویان در  سبک های مختلف نقاشی را در نگارخانه شهید آوینی دانشگاه از ۵ اسفند لغایت ۹ اسفندماه، برای بازدید دانشگاهیان به نمایش گذاشت.
حجت الاسلام احمد حمیدی افزود: سبک های مختلف نقاشی از قبیل ویترای، سیاه قلم، رنگ روغن، آکریلیک، دکوراتیو و پتینه در قالب ۳۵ تابلو از دانشجویان هنرمند در حیطه نقاشی به نمایش گذاشته شده است.
وی در ادامه افزود: نقاشی های این نمایشگاه از بین ۶۸ اثر رسیده از طریق فراخوان، انتخاب و به نمایش گذاشته شده است و در ماه های آتی، این کانون نمایشگاه های مختلف و متنوعی از دانشجویان هنرمند را به نمایش خواهد گذاشت.
کانون دانشجویی هنرهای تجسمی در سال ۱۳۸۱ تاسیس شده است و برگزاری نمایشگاه های مختلف هنری، دوره های آموزش سبک های مختلف نقاشی و برنامه های مختلف هنری و تجسمی، از عمده فعالیت های این کانون است.