اعزام کارمندان بسیجی دانشگاه تبریز به مناطق عملیاتی جنوب

۷۵ تن از کارمندان بسیجی دانشگاه تبریز و خانواده هایشان در قالب اردوی های راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، ۷۵ تن از کارمندان بسیجی دانشگاه تبریز و خانواده هایشان در قالب سه دستگاه اتوبوس به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
این اولین اردویی است که کارمندان بسیجی دانشگاه تبریز و خانواده های آن در قالب اردوی های راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می شوند.
این اردو به مدت ۵ روز برگزار می شود که شرکت‌کنندگان در این اردو از مناطق جنگی ۸ سال دفاع مقدس از جمله مناطق فکه، طلائیه، دوکوهه، شلمچه، خرمشهر، آبادان و برخی از یادمان ها و ...  بازدید خواهند کرد.
بر اساس همین گزارش؛ آشنایی با فرهنگ شهادت، آشنایی و ترویج فرهنگ ایثار، جهاد و مقاومت، تجدید میثاق با شهداء و زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنها از جمله اهداف این اردوی زیارتی و فرهنگی اعلام شده است.