برگزاری نشست تخصصی ادبیات انقلاب اسلامی با حضور پژوهشگران دانشگاه تبریز

نشست تخصصی شعر و ادبیات انقلاب اسلامی با حضور محققان حوزه شعر فارسی از جمله پژوهشگران دانشگاه تبریز، در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز نشست تخصصی  «شکوفه در برف» با حضور اساتید، ادبا و شعرای برجسته استان به مناسبت قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز و در آستانه دیدار مردم آذربایجان با رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار می شود.
دبیر علمی این نشست دکتر محمد طاهری خسروشاهی مسئول مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه تبریز است.

دکتر ابراهیم اقبالی عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تبریز و همچنین محققان و پژوهشگران حوزه تحقیقات ادبی از جمله استاد جمشید علیزاده، استاد جلال محمدی، استاد حاج صمد قاسم پور، دکتر صمد رحمانی، دکتر مهدی نعلبندی و... سخنرانی خواهند کرد.
این نشست روز پنجشنبه ۲۶ بهمن ماه ساعت ۱۶ در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی برگزار می شود.

شرکت برای همه علاقه مندان آزاد است.