آغاز به کار دومین نمایشگاه خیریه کانون رئوف در دانشگاه تبریز

۲۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۰ کد : ۲۱۴۷۳ اخبار

دومین نمایشگاه خیریه کانون رئوف در نگارخانه شهید آوینی آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این نمایشگاه از ۲۳ بهمن ماه تا دوم اسفند ماه 1402، همه روزه از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۵:۳۰ برای بازدید علاقمندان در نگارخانه شهید آوینی واقع در ساختمان شهید باکری دایر شده است.
 این نمایشگاه با هدف حمایت از تولیدات و محصولات دست ساز دانشجویان، ایجاد فضای همدلی و نشاط دانشجویی و ارج نهادن به فعالیت‌های دانشجویان علاقمند به فعالیت جمعی به مدت 8 روز دایر می باشد.
نمایشگاه خیریه کانون رئوف در ۲۰ غرفه شامل محصولات فرهنگی، کتاب و لوازم التحریر، صنایع دستی، سوغاتی، آشپزی، چرم ، بدلیجات و غرفه حجاب و عفاف است.
 عواید حاصل از این نمایشگاه به دانشجویان نیازمند دانشگاه تبریز اختصاص خواهد یافت.
کانون دانشجویی رئوف از سال 1398 فعالیت خود را در راستای فعالیت های فرهنگی، دینی و اسلامی آغاز کرده است.