برگزاری نخستین کارگاه آموزشی مسئولین HSE در دانشگاه

نخستین کارگاه آموزشی مسئولین HSE دانشکده ها و واحدهای اداری دانشگاه تبریز با همکاری سازمان آتش-نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دبیر کمیته ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) دانشگاه تبریز با اعلام این خبر افزود: این کارگاه آموزشی در راستای توجه به اهمیت موضوع ایمنی و تحقق اهداف این کمیته که فراهم نمودن محیط کاری ایمن و مناسب به دور از خطرات و رعایت اصول حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار را دنبال می کند، برگزار شد.
دکتر میرحسن موسوی با بیان اینکه در این کارگاه آموزشی، مسئولین HSE دانشکده‌ها و واحدهای دانشگاه تبریز شرکت داشتند.

این کارگاه با همکاری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز، مدیریت امور فناوری، مدیریت حراست و مدیریت روابط عمومی دانشگاه تبریز برگزار شد.

مهندس پوررضا به عنوان مدرس از سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز آموزش این دوره را برعهده داشت.