اعزام اساتید بسیجی دانشگاه تبریز به مناطق عملیاتی جنوب

۱۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۹ کد : ۲۱۴۳۸ اخبار

46 تن از اساتید بسیجی دانشگاه تبریز و خانواده هایشان در قالب اردوی های راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر ناصر حاجی پور، مسئول بسیج اساتید دانشگاه تبریز در این خصوص گفت: این اولین اردویی است که اساتید بسیجی دانشگاه تبریز و خانواده های آن در قالب اردوی های راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می شوند.
وی با بیان اینکه این اردو به مدت 5 روز برگزار خواهد شد، اظهار داشت: بازدید از مناطق کشتی سازی "شهید محلاتی و صدرا" استان بوشهر از دیگر برنامه های این اردوی پنج روزه خواهد بود.
مسئول بسیج اساتید دانشگاه تبریز یادآور شد: پیش از این نیز اردوی راهیان پیشرفت با حضور ۲۶ نفر از دانشمندان یک درصد و دو درصد جهان دانشگاه تبریز و نیز پژوهشگران نمونه کشوری، استانی و دانشگاهی، برای اولین بار و به مدت ۴ روز در استان بوشهر به منظور بازدید از مناطق کشتی سازی شهید محلاتی و صدرا برگزار شده بود.