با حضور فرماندار شهرستان تبریز انجام شد؛

بازگشایی نانوایی دانشگاه تبریز بعد از ۱۸ سال

آئین بازگشایی نانوایی دانشگاه تبریز  با حضور فرماندار شهرستان تبریز، رئیس و جعمی از مسئولان دانشگاه  تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، نانوایی دانشگاه تبریز از سال 1384 تعطیل شده بود اما باتوجه آزاد شدن نرخ ارز در سال 1401 و تاثیر آن بر آرد و پخت نان، مسئولان معاونت دانشجویی دانشگاه تبریز تصمیم به بازگشایی نانوایی این دانشگاه گرفتند تا نان مورد نیاز سلف‌ها و رستوران‌های دانشگاه از این طریق تأمین شود.

باتوجه به مشکلات بودجه‌ای و اعتباری در تأمین اعتبار لازم برای بازگشایی نانوایی در سال گذشته، سرانجام نانوایی دانشگاه تبریز بهمن ماه سالجاری با اعتبار دولتی 350 میلیون تومان و سرمایه‌گذاری یک میلیارد و 500 میلیون تومانی  بخش خصوصی، با حضور رئیس دانشگاه و فرماندار شهرستان تبریز مجددا بازگشایی شد و هم‌اکنون با ظرفیت تولید روزانه 24 هزار قرص نان لواش و 2 هزار و 500 قرص نان سنگک، به خدمت‌رسانی مشغول می‌باشد.