اعلام نتایج مسابقات ورزشی کارکنان زن جام سردار شهید سلیمانی

به مناسبت گرامیداشت دهه فجر، مسابقات ورزشی کارکنان زن با عنوان "جام سردار شهید سلیمانی" در 4 رشته ورزشی  دارت، شنا، هفت سنگ و آمادگی جسمانی در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در مسابقات آمادگی جسمانی رده سنی "الف" سمیه جنگجو، فاطمه عدیمی و در رده سنی "ب" صغری حاتم زاده و سیما مقدم نیا به ترتیب مقام های اول تا دوم را کسب کردند.

در مسابقات شنا نیز صغری حاتم زاده، دکتر مینا زلفی و سمیه جنگجو و همچنین در مسابقات دارت، معصومه قاسمی، صفیه محمدخانی و فاطمه عدیمی موفق به کسب مقام های اول تا سوم شدند.

در مسابقات هفت سنگ نیز معصومه قاسمی و فاطمه عدیمی مقام اول، رقیه مرندی و زهرا تیموری مقام دوم، الهام سلیمانی و سیما مقدم نیا ، مقام سوم و فاطمه پورشریف و مریم رضائی مقام سوم مشترک  را از آن خود کردند.