معرفی تیم های برتر فوتسال جام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه تبریز

مسابقات فوتسال جام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه تبریز  با معرفی تیم های برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در مسابقات ورزشی جام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه تبریز در رشته فوتسال که با حضور 13 تیم  برگزار شد، تیم بسیج کارکنان شهدای دانشگاه جایگاه نخست را به خود اختصاص داد.

تیم‌ حراست (الف) دوم و تیم امور اداری مالی نیز سوم شد.

مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه تبریز با حضور 13 تیم (اداری و مالی، فضای سبز، امور آموزشی، معاونت پژوهشی، کشاورزی، حراست ب، بسیج کارکنان شهدا، سلف مرکزی، فیزیک، امور فنی، حراست الف، حمل و نقل و فنی مرند) به صورت چهار گروه از 20 تا 11 بهمن ماه برگزار شد.

این مسابقات در 7 رشته ورزشی برادران و 4 رشته ورزشی خواهران و با مشارکت نزدیک به 400 نفر از کارمندان و اعضای هیات علمی در حال برگزاری است.