کرسی آزاد اندیشی با موضوع ولایت فقیه در دانشگاه تبریز برگزار شد

کرسی آزاد اندیشی با موضوع ولایت فقیه توسط بسیج کارکنان شهدای دانشگاه تبریز در تالار شهید باکری این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، حجت‌الاسلام والمسلمین نظری سخنران این کرسی آزاد اندیشی، بررسی و تبیین موضوع ولایت فقیه به صورت علمی را در دانشگاه ها ضروری بیان کرد و گفت: موضوع ولایت فقیه بعد از انقلاب مظلوم ترین مبحث در نظام شده است.
وی افزود: برای تبیین و پرداختن به موضوع ولایت فقیه باید به بیانات و منویات حضرت امام خمینی(ره) توجه ویژه ای صورت گیرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین نظری در بخش دیگر سخنان خود یادآور شد: در بحث ولایت فقیه نباید به این موضوع، شعاری پرداخت شود بلکه باید به طور حقیقی و شعوری عمل کرد و از آن دفاع نمود.
این استاد حوزه و دانشگاه یادآور شد: ۹۰ درصد افرادی که شبهاتی درباره ولایت فقیه مطرح می کنند، درک واقعی از این موضوع ندارند.
وی اظهار داشت: ما باید همچون شهید سلیمانی و دیگر شهدا، اعتقاد عملی و حقیقی به ولایت فقیه داشته باشیم.
وی در پایان با تاکید بر اینکه در آستانه انتخابات با هجوم نرم دشمنان علیه ملت ایران برای ضربه زدن به انقلاب هستیم، تصریح کرد: ملت ایران همچون گذشته با حضور و مشارکت در انتخابات امسال توطئه دشمنان را خنثی خواهند و با مشارکت بالا موجب اقتدار کشور خواهند شد.